Headless Lounge

Foto af CosplayfotoDK
Dette er første gang vi har et dedikeret rum som dette, så vi håber at medlemmerne af furry-miljøet, som er bekendte med konceptet, vil hjælpe os med at forme den oplevelse vi alle ønsker at have med det.

Ved at etablere et Headless Lounge, viser vi at vi holder af alle grupper af gæster, uanset hvordan de måtte vælge at udleve deres lidenskaber, og vi stoler på at vores gæster støtter vores beslutning.

Adgang og sikkerhed

Headless Loungen er placeret ved siden af staff HQ og garderoben, og der er staff der holder øje med døren under hele åbningstiden (se længere ned). Vi har besluttet ikke at placere nogen -inde- i loungen, da vi føler det ville være en smule for påtrængende.

Som dog nogle gange er tilfældet, kan vi ikke garantere sikkerheden for ejendele efterladt i loungen, men det er et relativt isoleret område og vi stoler på vores gæster og community.

Primære formål

Hovedformålet for området er at være til hjælp for vores furry-gæster og gæster i full-body cosplay (defineret som cosplay, der dækker hele kroppen, inklusiv hovedet), især med den hedebølge vi oplever. At måtte bryde ud af karakterrollen kan være ret træls, og dette område er ment som en sikker zone, hvor deltager kan bryde karakter og lige få vejret.

Andre cosplayere, der er iført særdeles varme eller store cosplay, kan få tildelt adgang på sagsbasis, evalueret af staff og medic-holdet.

Vi er dog nødt til at understreget, at lokalet er til for at tjene et praktisk og nødvendigt formål; at køle ned og få noget væske, ikke for at folk kan hænge ud sammen eller som et eventområde, så vi beder dem der kommer ind om ikke at blive der længere end højest nødvendigt.

Hvis der er øvrige gæster, der har problemer med varmen, så kontakt venligst security eller medic-holdet med det samme.

Respekter loungen

Vi beder alle vores gæster privatlivet i Headless Loungen, uanset situationen. Opfylder man ikke ovenstående krav, eller er direkte handler til en derinde, så har man ikke adgang; det er ikke nok at ville ind fordi man er nysgerrig.

Vær venlig IKKE at tage billeder af cosplayere i Loungen, men vent til de er kommet udenfor, spørg pænt, og give dem en chance for lige at træde ind i karakteren igen.

Åbningstider

Dag Tider
Fredag 12:00-00:00
Lørdag 08:00-00:00
Søndag 08:00-12:00