Tigermis Cosplay

Billede af Zarsu.dk
Vi er stolte over endelig at kunne annoncere vores første cosplay dommer; den fantastiske Tigermis Cosplay!

Tigermis er ikke en fremmed på den danske cosplay scene, hvor hun har vundet priser for blandt andet bedste optræden og publikums favorit, herunder også C4-kvalifikationen ved Genki 2015!

Besked fra Tigermis Cosplay

Hej allesammen!

Jeg er Tigermis Cosplay. Jeg har cosplayet i cirka 8 år; Genki 2010 var min allerførste convention, så Genki 2018 det kommer til at være mit 8-års jubilæum. Det startede alt sammen da jeg, sammen med en ven, tog til en klub for folk der kunne lide japansk subkultur. Det var i sommeren 2010.

Derfra gik alt super hurtigt! Den allerførste aften blev jeg introduceret for disse fantastiske ting kaldet “Cosplay” og “Conventions.” Jeg blev omgående fascineret! Jeg ønskede at vide mere; ønskede at være en del af denne fantastiske kultur.

Og så fik jeg det travlt! Der var kun tre uger til Genki og jeg havde allerede besluttet mig at tage afsted med nogle venner, men hvad skulle mit første cosplay være? Jeg endte med Lucy fra Elfen Lied. Trøjen og sokkerne var købt, kjolen lavede jeg selv, parykken lavede lånte jeg fra en ven og hornene lavede en anden ven til mig. Og de var sådan det hele begyndte: et hastigt lavet cosplay, og jeg elskede hvert et sekund af det. Siden da har cosplay været en vigtig del af mit liv.

Hvad jeg ser frem til ved Genki 2018? Svært spørgsmål, hvis jeg skal være ærlig, men jeg skal gøre mit bedste. Jeg ser frem til at møde en masse nye, fantastiske mennesker, have det mega sjovt, og bare kunne dele denne fantastiske hobby med en masse andre tossede nørder ligesom mig. Og selvfølgelig ser jeg frem til at dømme det fantastiske cosplay show!